ETUSIVU
Uusi linkki
Syöttöohje

Tekninen työ / Teknisk slöjd / Handicrafts - technical work (kaikki,ak,yk,lu)

puutyö / slöjd / woodwork

Hyvää tietoa Intarsiasta
Juha Nuutti. Puuseppämestari on tehnyt nämä sivut omalle yritykselleen, jossa hän tekee puuintarsia töitä. Kauniita kuvia, perustietoutta ja muuta kivaa.

Linnunpontöt
Pönttöjä on kahta päätyyppiä: pyöreästä puupölkystä tehtyjä luonnonpönttöjä ja laudasta rakennettuja pönttöjä. (BirdLife Suomi)

Pajupilli
Pajupillin voi tehdä toukokuusta keskikesään.

Pönttöopas
Erilaisia pönttöjä erilaisille linnuille.

sähkö / elektronik / electronics

Crocodile-Clips
Eletroniikan, sähkön jne. opetukseen tarkoitettu opetusohjelma. Tämän ohjelman yhteydessä voi varmaan jo puhua teknologian opetuksesta. Näillä sivuilla on myös ala-asteelle ja miksei ylä-asteellekin tarkoitettu ilmainen ohjelma, Crocodile-Clips Elementary, jolla on hyvä opettaa sähkön perusasioita. Englanninkielinen. Demot imuroitavissa kaikista ohjelmista.

Peruskoululaisille Sähköopin Kertaus
Perustietojen kertausta.

muut / övrigt / misc.

Ideaport
Sivut on suunnattu yläasteen teknisen työn opettajille, sekä tekniikan alan oppilaitosten opettajille ja myös muille tekemisestä kiinnostuneille. Tietoa löytyy mm. elektroniikasta, metalli- ja puutöistä sekä työturvallisuudesta.

Suomen käsityön museo
Verkkonäyttelyissä "Aikamatka käsitöihin" ja "Käsitöissä elämän tuntu".

opettajille / till lärarna / for teachers

Bebek Electronics
Elektroniikan komponenttien ja tarvikkeiden vähittäis- ja tukkumyynti alan harrastelijoille ja ammattilaisille sekä kouluille ja yrityksille. Voit tilata ilmaisen lehden.

Kouluelektroniikka
KOULUELEKTRONIIKKA OY on raumalainen elektroniikan tuontia, vientiä ja suunnittelua harjoittava yritys. Päätuotteta ovat elektroniikan opetussarjat, opetusmateriaalit ja työvälineet, kellokoneistot ja kellotarvikkeet.

Teknisten aineiden opettajat ry
Teknisten aineiden opettajat -TAO r.y. on valtakunnallinen yhdistys, jonka tarkoituksena on työskennellä teknisen opetuksen alalla toimivien oikeudellisen, palkkauksellisen, sosiaalisen aseman sekä työolosuhteiden parantamiseksi. Sivuilla myös työohjeita.

Varsinais-Suomen tekniset opettajat ry
Varsinais-Suomen tekniset opettajat ry:n kotisivut.

oppilas- ja opiskelijatöitä / elever och studenter presenterar / made by pupils and students

TN-kuvagalleria
Pernon yläasteella & lukiossa (+ Turun suomenkielisessä työväenopistossa) valmistettujen TN-tuotteiden kuvagalleria, n. 800 kuvaa eri kansioissa, työideoita tekniseen työhön.