WILMA                 MOODLE               SÄHKÖPOSTI               LOMAKKEET
 

  Tervetuloa

  Henkilökunta

  Opetus

  Koulun käsikirja

  Liikuntalinja

  Vaskun vanhemmat

  Etusivulle

Wilma - Tärkeä työkalu tiedottamisessa kodin ja koulun välillä

Oppilas pääsee kirjautumaan Wilmaan omilla edu.turku.fi  -tunnuksillaan. Oppilaan salasanan vaihto tapahtuu edu.turku.fi -sähköpostissa.

Mikä on Wilma?

Wilma on www-liittymä Turun opetustoimen Primus –kouluhallintojärjestelmään ja toimii yhteyslinkkinä kodin ja koulun välillä. Opettaja voi Wilmassa mm. merkitä oppilaiden poissaoloja, lähettää viestejä huoltajille ja julkaista tiedotteita. Huoltaja voi Wilman avulla mm. selvittää oppilaan poissaoloja, seurata opettajan tuntitilanteista tekemiä merkintöjä, lähettää viestejä opettajille ja lukea koulun tiedotteita.

Luokanopettajat ja –valvojat tiedottavat oman luokkansa Wilma –käytännöistä huoltajille. Vasaramäen koulu on Vihreän lipun koulu ja Wilma tekee mahdolliseksi siirtyä paperitiedotteista sähköiseen tiedottamiseen.

Mistä Wilma löytyy?

Wilman internet-osoite on https://wilma.turku.fi.

Miten Wilmaan kirjaudutaan?

Ohjelman käyttämiseen tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana. Huoltaja saa ne, kun lapsi ilmoittautuu kouluun ensimmäiselle luokalle. Mikäli ne ovat hukkuneet tai oppilas vaihtaa Vasaramäen kouluun jostakin toisesta koulusta, huoltaja voi pyytää käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostitse osoitteesta
taru.marjamaki@turku.fi.

Wilman kirjautumissivulta löytyvät ohjeet henkilökohtaisten tunnusten luomiseen.

Käytäntömme on, että 7.-9. luokkien huoltajan pitää henkilökohtaisesti hakea tunnus ja salasana koulusta. 1.-6. luokkien huoltaja saa tunnuksen ja salasanan vastauksena em. sähköpostiin.