Kouluvaarit ry - Farfar i skolan rf
Kouluvaarit ry - Farfar i skolan rf

Haarlan ja Kakskerran koulut
Vasem. oikealle: Opettaja Kati Aavikko, johtaja Minna Kirkkola, vuoden 2010 alusta aloittava uusi kouluvaari Heikki Pulkkinen ja kouluvaarien tiedottaja Tauno Huhtala
Kouluvaari Haarlan kouluun

Oma luokkani, Haarlan koulun 2a -luokka on ollut kirjeenvaihdossa Hannunniitun koulun 2c -luokan kanssa.

Kävimme syksyllä vierailulla kirjekavereiden koululla. Koulun käytävällä tapasin Hannunniitun kouluvaarin Taunon Huhtalan, joka kertoi minulle kouluvaaritoiminnasta. Toiminta kuulosti mielenkiintoiselta ja mukavalta, ja mietin, että meidänkin kouluun olisi kivaa saada oma kouluvaari. Joulukuun alussa Tauno-vaari ottikin yhteyttä, ja kertoi, että meidänkin kouluun on löytynyt sopiva kouluvaari, Heikki-vaari.

Kati Aavikko,
luokanopettaja, Haarlan koulu

Homma käynnistyi vauhdilla. Tauno Huhtala ja Heikki Pulkkinen tulivat Haarlan ja Kakskerran kouluihin pikavierailulle 16.12.2009. Opettajat ja muu henkilökunta saivat tuolloin tietopaketin kouluvaaritoiminnasta ja tutustuimme omaan kouluvaariimme. Sovimme toiminnan aloittamisesta kouluillamme heti kevätlukukauden 2010 alusta lähtien. Odotamme innolla kouluvaarimme tärkeää työpanosta ja läsnäoloa kouluissamme ja toivotamme hänet tervetulleeksi!

Minna Kirkkola
koulunjohtaja, Haarlan ja Kakskerran koulut
  
  
  
  
  
  
 
Palaa takaisin

© Tekijänoikeudet kieltää täällä esiintyvien kuvien kopiointia ilman tekijän lupaa ja käyttöä muussa yhteydessä;
"Copyright tekijänoikeus" kuuluu tekijälle. Tämä asia on tiedettävä.
(TEKIJÄNOIKEUSLAKI 8.7.1961/404).
Näiden sivujen sisällön "tuottaja" ja tekijä on Tauno Huhtala, tiedottaja